Diskuse
Okvěták
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J35a31n75a 57M52a79j72o35v72á
29. 9. 2016 16:10
Obalování je otrava, dobře jste to udělala
0
0
možnosti
J77a74n 51Ř93e59h43á38č13e60k
28. 9. 2016 19:33
Tak jsem si vizuelně pěkně pošmákl
Doufám, že příště bude něco o kurkovém salátu
3
0
možnosti
F62r83a82n46t87i93š63e81k 78V98e14s90e20l38s85k40ý
28. 9. 2016 14:09
Parádní ilustrace.
Zkuste to s vajíškem "na mozeček".
1
0
možnosti
M57a34g16d94a 56J23o68g36h95e88e68o91v95á
28. 9. 2016 9:33
Tak květák... Od Vás chutná i připálený... vy nám to totiž umíte pěkně naservírovat.
1
0
možnosti
A65n50n69a 50B17u26k28o29v58a86n83s10k48á
28. 9. 2016 21:22
díky, musela jsem se z toho vaření vypsat
0
0
možnosti
M38a71r56i33e 85Š98í47p32k94o17v29á
28. 9. 2016 7:37
Anno, mezi kasoodchodem, a pánvosmažením chybí fáze hrncovaření slanovodné!:-))))))
Ale ať se Vám daří vše načemspočineruka!:-)))
1
0
možnosti
A65n91n36a 69B17u73k25o11v26a42n95s61k28á
28. 9. 2016 21:20
to je ono, hrncovaření slanovodné díky, snad květák příště bude usmažen správně:)
0
0
možnosti
P29a44v42e31l 17V52e65r14n41e90r
28. 9. 2016 7:34
jeste bych doporucil ten kvetak predem lehce povarit v osolene vode.
1
0
možnosti
- Počet článků 54
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1086x
Poprázdninově opět studentkou, tentokrát ve Velkoměstě pražském, a nově i self"hospodyní".