Diskuse

Okvěták

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J35a31n75a 57M52a79j72o35v72á

29. 9. 2016 16:10

Obalování je otrava, dobře jste to udělala R^

0 0
možnosti
Foto

A21l87e37š 98P32r43a26g69e84r

29. 9. 2016 15:28

chytré obrázky, prostě fakt dobré R^

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si vizuelně pěkně pošmákl R^

Doufám, že příště bude něco o kurkovém salátu :-)

3 0
možnosti

Parádní ilustrace. R^

Zkuste to s vajíškem "na mozeček".

1 0
možnosti

Tak květák... Od Vás chutná i připálený... vy nám to totiž umíte pěkně naservírovat.:-)

1 0
možnosti

díky, musela jsem se z toho vaření vypsat ;-D

0 0
možnosti

Anno, mezi kasoodchodem, a pánvosmažením chybí fáze hrncovaření slanovodné!:-))))))

Ale ať se Vám daří vše načemspočineruka!:-)))

1 0
možnosti

;-D to je ono, hrncovaření slanovodné :-)R^ díky, snad květák příště bude usmažen správně:)

0 0
možnosti

jeste bych doporucil ten kvetak predem lehce povarit v osolene vode.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Poprázdninově opět studentkou, tentokrát ve Velkoměstě pražském, a nově i self"hospodyní".

 

Seznam rubrik