- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
.....ještě návod norské kapely Vassendgutane, jak udělat dobré drsňácké kafe ,,Barska"
je třeba dokoukat až do konce!
Kafe nepiju. Mám ho od mlada spojené s neochotou na úřadech a s pomlouváním někoho, kdo tu zrovna není a tak....Vím ale, taky od mlada, že lidé kvůli kafi dokážou vymyslet a udělat cokoli.....ale až takhle!! Teď jste jen potvrdila, že jsem se nemýlil!! Ale nebojte i já jsem(nejsem) normální.....Místo kafe si ráno dávám litr čiré polévky z bujónu a říkám tomu poeticky ,,Ranní litránek." I jsem se zasmál, takže ještě roztřesená karma
Na úřadech právě bývává to "kafčo" a trčící malíčky, většinou ještě prodloužené o gelový dráp.
Podle zkušeností by Francouzi nasypali kafe i do toho bujónu, ať už olé nebo neolé - občas totiž kafe míchají taky s tím čajem, jindy zase bagety namáčejí do pomerančového džusu. I s nutellou. Tož jejich vyhlášená gastronomie (s českými kořeny)
Hrátky se slovama nebyly špatný - ale přesvědčila mě ta kresbička.
Nechápu, jak něco tak hnusného může chutnat tolika lidem. Je pravda, že také nechápu, proč většina lidí volí pořád stejné šmejdy.
Někdy to spolu souvisí, chutě a volby. Co chutná Vám?